Güngören Kiralık KepçeHaberler

GÜNGÖREN KİRALIK KEPÇE

Aygün Hafriyat olarak İstanbul kiralık kepçe çalışmalarında 20 yılı aşan deneyim ve tecrübemiz ile güvenilir bir hizmet noktası olmayı başardık. Güngören kiralık kepçe hizmetimiz ile delici ve kırıcı kepçe kirlamaları yaparak ihtiyaç duyulan hafriyat, inşaat, nakliye çalışmalarını başarı ile gerçekleştiriyoruz.

İstanbul'un tüm ilçelerinde hizmet sunan firmamız kiralık kepçe hizmetinde Güngören'de hizmet sunmaktadır. İşinde uzman operatörlerimiz ile hızlı ve güvenilir hafriyat işlemleri sunuyoruz. 

Aygün Hafriyat olarak İstanbul kirlalık kepçe çalışamalrında İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında tüm hizmetlerimizi sunmaktayız. Kiralık kepçe makinelerimiz ile tüm hizmetler profesyonel hafriyat çalışmaları ile tamamlanmaktadır. Toplanan her türlü hafriyat asla gelişi güzel alanlara bırakılmamaktadır.

İnşaat çalışmalarında ortaya çıkan hafriyatlar ve molozlar hızla inşaat alanından alınarak önceden belirlenmiş, ilçenin yetkili kamu kuruluşlarınca onaylı hafriyat döküm alanlarına bırakılmaktadır. Gerekli yasal mevzuatlara uygun olarak hafriyat çalışmaları firmamız tarafınca yapılmaktadır.

İstanbul hafriyat çalışmalarında bina temel kazısı, bina yıkımı moloz atımı, hafriyat nakliyesi, kanal açma, zemin dolgu işleri, çevre düzenleme, peyzaj çalışmaları, kanalizasyon ve tüm altyapı işleri kiralık kepçe hizmetlerimiz içinde işinde uzman kepçe operatörlerimiz ile başarıyla uygulanmaktadır.